Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Baharαγορά με τη σέσουλα» έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του, http://www.baharagora.gr.

 

Γενικοί όροι συναλλαγών
Το baharagora.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μπαχαρικών, βοτάνων, βιολογικών προϊόντων, υπερτροφών, ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων & λαχανικών, οσπρίων και καφέδων.
Συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.baharagora.gr.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Baharαγορά με τη σέσουλα δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Ενημερωτικά δελτία (newsletters) με τις προσφορές μας θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας κάνοντας εγγραφή σας ως μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας και μόνο. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια σεβόμενοι τους πελάτες μας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλούμε να μας καλέσετε το συντομότερο δυνατό στο 2641 551960.

 

Τρόποι Πληρωμής

1) Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας σας στον courier της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier) την στιγμή της παραλαβής του προϊόντος.

Τα μεταφορικά είναι 3,5 € και τα έξοδα αντικαταβολής 1,5 €.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εντός του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και για τις περιοχές: Βόνιτσα, Πρέβεζα, Άρτα και Πάτρα δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, όταν η παραγγελία σας είναι άνω των 10€.

Για τις υπόλοιπες περιοχές δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά για παραγγελία άνω των 25 €.

 

2) Μέσω PayPal

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την πληρωμή μέσω PayPal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για την εξόφληση του ποσού της παραγγελίας σας.

Το PayPal είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος αγορών μέσω διαδικτύου στον κόσμο και αποτελεί μια πλήρως αξιόπιστη και ασφαλή μέθοδο πληρωμών. Σας δίνεται η δυνατότητα άμεση εξόφλησης του κόστους της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση μεταφέρεστε στο site του PayPal για να ολοκληρώσετε με ασφάλεια την εξόφληση της παραγγελίας σας.

 

3) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας:

Όνομα δικαιούχου:  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ALPHABANK: (275002002008090)   IBAN: GR2001402750275002002008090    BIC / Swift: CRBAGRAA

 

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το ID Παραγγελίας σας ως αιτιολογία στην κατάθεσή σας.

Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2641 551960 ή να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης μέσω email στο info@baharagora.gr αναφέροντας το όνομά σας, την ώρα συνδιαλλαγής και την τράπεζα στην οποία πραγματοποιήσατε την κατάθεση.

 

4) Παραλαβή και εξόφληση στο κατάστημά μας εντός του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «

Σας ευχαριστούμε. Έχουμε λάβει την παραγγελία σας.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: #000  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:    ΣΥΝΟΛΟ: 0,00 €  ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Αντικαταβολή

Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

 

Παραλαβή προϊόντων

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες μέσω ΕΛΤΑ Courier.
Για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.